Latincph.dk

Latin – food & cocktails

Fest med empanadas

Skal du holde fest? Gør det nemt og bestil empanadas og cocktails fra os. Vi leverer det hele, så du blot skal servere det. Vi kan også levere det, så du blot skal putte empanadas i ovnen i 20 min. Så dufter det også dejligt i hele huset, når dine gæster ankommer.

Skriv til os på hola@latincph.dk og fortæl os hvad du godt kunne tænke dig. Så laver vi et godt tilbud til dig. Se vores aktuelle menu her. Er der nogle varianter du mangler – så spørg endelig, da vi også laver empanadas med særligt fyld på bestilling.

Cocktails og empanadas

Vores kombination af empanadas og cocktails er super skøn og nem måde at holde fest på. Vores cocktails er 100% færdige og skal blot hældes op i et glas med isterninger. Vi har et begrænset udvalg i vores restaurant, men du kan se hele udvalget på Just Serve It.

 Vores empanadas leverer vi anrettet i bokse, så du blot skal løfte låget og servere dem. Og skal det være 100% originalt – så skal du ikke engang bruge bestik. I Argentina spiser man dem nemlig med fingrene. 

Vil du gerne selv varme empanadas op, så de kommer rygende varme fra ovnen – så kan vi også levere dem frosne til dig, så du blot skal pensle dem med æg og give dem 15-20 min i ovnen på 200 grader. Og med vores cocktails stående klar til velkomstdrinks – så har du masser af tid og overskud til at hygge med dine gæster.