Latincph.dk

Empanadas

Empanadas i København

Hos os får du de lækreste empanadas i København. Vores empanadas bliver håndlavet af Maria fra Argentina og hendes hold i Kødbyen på Vesterbro. Maria har drevet restaurant i Argentina i mange år, før hun flyttede til Danmark og blev forelsket i vores lille land. Se vores lækre menu her. Du kan også bestille som take away hos f.eks. Hungry.dk. 

Cocktails

Hos Latin er vi meget glade for cocktails og latino mad. Vi serverer dejlige og friske cocktails fra Just Serve It. Vi har dem på flaske til take away og på fustage til servering i restauranten. Trods vores lille restaurant har vi et anlæg med 8 haner, hvor der altid vil være 3 med cocktails og mocktails, 2 med dejlig fadøl som er særligt udvalgt af vores ejer, der har øl-sommelier baggrund, 1 hane med filtreret vand, 1 med danskvand, 1 med hvidvin og 1 med rosé om sommeren. Vores lille udvalg af vine er selvfølgelig særligt udvalgt i lande med latinsk baggrund.

Fadøl

Vi elsker også fadøl og har altid 2 slags fadøl på hanerne. Vi har valgt Estrella Damm som vores husets øl, da den er super lækker, passer godt til vores mad og selvfølgelig fra et af vores favorit lande – Spanien! Vores nummer 2 øl vil typisk være en mere humlet og mørkere øl, som vil skifte efter sæsonen og vores menukort.